FødevareWatch

Radikale vil hjælpe de små fødevarevirksomheder

Der kan være hjælp på vej til de små danske fødevarevirksomheder - i hvert fald vil de Radikales fødevare- og landbrugsordfører kigge på den nuværende regulering på området.

Foto: Steen Brogaard

Andreas Steenberg, Radikal fødevare- og landbrugsordfører, vil kigge nærmere på reguleringen på fødevareområdet, og hvordan det kan blive nemmere at være en mindre dansk fødevarevirksomhed. Det skriver Altinget.dk.

"Jeg hører i hvert fald fra mange små producenter, at der er rigtig meget bureaukrati, hvis man bare er et lille bryggeri, en mand med et gårdsalg eller et lille slagteri i forbindelse med et økologisk landbrug," siger Andreas Steenberg til hjemmesiden.

Han mener, at man ved at gøre det lettere for de små fødevarevirksomheder vil kunne øge mangfoldigheden i fødevarerne, samt skærpe kvaliteten, sundheden og bæredygtigheden.

Her er de nye fødevareordførere

Overblik: Det vil blå blok på fødevareområdet

Bryllup mellem miljø- og fødevareministeriet kan koste fokus på økologi 

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier