FødevareWatch

Radikale vil hjælpe de små fødevarevirksomheder

Der kan være hjælp på vej til de små danske fødevarevirksomheder - i hvert fald vil de Radikales fødevare- og landbrugsordfører kigge på den nuværende regulering på området.

Foto: Steen Brogaard

Andreas Steenberg, Radikal fødevare- og landbrugsordfører, vil kigge nærmere på reguleringen på fødevareområdet, og hvordan det kan blive nemmere at være en mindre dansk fødevarevirksomhed. Det skriver Altinget.dk.

"Jeg hører i hvert fald fra mange små producenter, at der er rigtig meget bureaukrati, hvis man bare er et lille bryggeri, en mand med et gårdsalg eller et lille slagteri i forbindelse med et økologisk landbrug," siger Andreas Steenberg til hjemmesiden.

Han mener, at man ved at gøre det lettere for de små fødevarevirksomheder vil kunne øge mangfoldigheden i fødevarerne, samt skærpe kvaliteten, sundheden og bæredygtigheden.

Her er de nye fødevareordførere

Overblik: Det vil blå blok på fødevareområdet

Bryllup mellem miljø- og fødevareministeriet kan koste fokus på økologi 

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier