FødevareWatch

Vi tager stadig salmonella med hjem fra ferien

Næsten hver anden registrerede salmonellainfektion blev taget med hjem fra udlandet i 2014, og dermed var rejser den største kilde til salmonella-sygdom herhjemme, fastslår ny rapport.

Foto: JIM TILLER/AP/POLFOTO/arkiv

Ifølge en ny rapport fra DTU Fødevareinstituttet, udarbejdet sammen med Statens Serum Institut og Fødevarestyrelsen var næsten hver anden registrerede danske salmonellainfektion i 2014 taget med hjem fra udlandet.

Det er dermed rejserne, der er den klart største kilde til sygdom med salmonella, hedder det i rapporten, som blev fremlagt tirsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier