FødevareWatch

DSK bliver del af Håndværkets Hus

I et forsøg på at komme tættere på Christiansborg og den erhvervspolitiske scene, rykker De Samvirkende Købmænd rødderne op og sælger hovedkontoret.

Foto: Gorm Olesen/Polfoto/Arkiv

De Samvirkende Købmænd(DSK) har solgt "Købmændenes Hus" i Hellerup nord for København og flytter sidst på året til en ejerlejlighed i "Håndværkets Hus" på Islands Brygge i hovedstaden.

"Jeg håber, vi kan medvirke til, at selvstændighedskulturen får en erhvervspolitisk højborg, når vi ved årets udgang flytter til Håndværkets Hus", udtaler adm. dir. i DSK, John Wagner.

Han glæder sig til samarbejdet med de øvrige brancheorganisationer i Håndværkets Hus, som ud over Håndværksrådet tæller bl.a. Bager- og Konditormestre i Danmark, BKD, og Danmarks Restauranter og Cafeer, DRC.

"Både omkring selvstændighedskulturen og fødevarepolitikken vil der i huset være samarbejdsmuligheder til fælles bedste, ligesom placeringen tættere på Christiansborg, ministerierne og Dansk Erhverv på Børsen naturligvis skal udnyttes til at sikre DSK endnu større politisk indflydelse", siger John Wagner.

DSK har siden 1962 haft domicil i Købmændenes Hus på Svanemøllevej i Hellerup.

DSK repræsenterer i alt 1.250 købmandsejede supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience-butikker i kæder som SPAR, Min Købmand, MENY, REMA 1000, 7-Eleven, Løvbjerg, KIWI, ABC Lavpris, LetKøb, Go'on og Dagrofa S-Engros.

Sløjt sommervejr sætter tydelige spor i lokalbrugserne

Regeringen: Ingen kæmpe-supermarkeder foreløbigt

Købmænd glade for lempelser af planlov

Måling: Danskerne klart imod flere storcentre 

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier