Ny chef i DLG Food

Johanne Rønnow Olsen bliver ny chef i DLG Food. Hun afløser Cees Kuypers, der har valgt at stoppe efter frasalget af to selskaber.
Foto: Mik Eskestad
Foto: Mik Eskestad

Efter to år på posten stopper Cees Kuypers som chef for DLG Food.

Fremover er det 37-årige Johanne Rønnow Olsen, der skal lede DLG Food, og hun bliver samtidig udnævnt som underdirektør i DLG.

Det meddeler koncernen.

Johanne Rønnow har tidligere været udviklingschef i DLG Food og siden 2013 souschef i DLG Produktion og Logistik.

Ifølge meddelelsen får hun til opgave at integrere den tilbageværende forretning yderligere med DLG’s grovvareforretning, der er et af koncernens kerneforretningsområder.

”De virksomheder, vi har i Food, skal integreres endnu mere i vores kerneforretning, hvor der er naturlige synergier, og der ligger fortsat et stort uudnyttet potentiale af blandt andet DLG Foods olieforretning med resten af grovvareområdet. Det er en opgave, jeg glæder mig til at løfte,” udtaler Johanne Rønnow Olsen.

Den nu tidligere direktør, Cees Kuypers (foto), har valgt at sige op, og han forlader DLG-koncernen som følge af salget af de to virksomheder European Freeze Dry og Samsø Syltefabrik.

”Cees har leveret et solidt stykke arbejde og har med sit kendskab til fødevaresektoren på kort tid formået at styrke DLG Food’s brand på fødevaremarkedet i ind- og udland,” siger DLG’s koncernchef Kristian Hundebøll.

DLG Foods aktiviteter vil fremadrettet være tilknyttet selskaberne DLG Food Oil, DLG Ingredients, GASA Nord Grønt, Lammefjords Grønt, Florette Lammefjorden, PureOil og Rapsol.

DLG sælger ud af fødevareforretningen

DLG-selskabs turnaround udfordret af vigende salg

DLG-grøntsagsfirma holder kursen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også