FødevareWatch

Amerikanske aktier leverede lille comeback

Det så ud til at kunne blive til rigtig store tab, men med en god slutspurt hentede de amerikanske aktier noget af det tabte tilbage.

Det var ikke kønt, men det kunne have set markant værre ud for de amerikanske aktier. Dow Jones-indekset lukkede med et fald på 3,55 pct. efter en overgang at have været nede med hele 5,8 pct.

S&P 500 lukkede med et fald på 3,93 pct., mens Nasdaq lukkede lukkede 3,82 pct. lavere.

Værre gik det i blandt andet Frankrig og Holland, hvor aktierne faldt med næsten 7 pct. I Danmark lukkede det danske C20 Cap-indeks med et fald for dagen på hele 4,7 pct. Det er det største fald på en enkelt dag, siden indekset blev lanceret i 2011.

"Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man skal agere som investor i dette marked. Først og fremmest anbefaler vi at slå kold vand i blodet. Man bør undgå brandudsalg. Hvis du er nervøs for markedet, så er en mulig tilgang, at sælge ud i de aktier, du alligevel ikke var så vild med, uanset om det er virksomheder med eksponering mod nye markeder eller ej. Er man langsigtet investor, så medfører dette marked nogle interessante købsmuligheder," skrev Danske Banks chefstrateg, Frank Øland, i en kommentar, efter børsen i København var lukket mandag.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier