Emmerys åbner for butikker i hele landet

Der skal åbnes nye butikker i den økologiske bager- og cafékæde Emmerys, og de kan komme til at ligge uden for landets to største byer.
Foto: Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Den økologiske bager- og cafékæde Emmerys, der i dag befinder sig i København og Aarhus, varsler med planer om at komme tættere på langt flere danskere, og tilføje nye butikker til de forvejen 28 af slagsen.

Det skriver Finans.dk.

"Lige nu har vi butikker i København og Aarhus, og så har vi bevæget os lidt op i Nordsjælland. Men der er sådan set ikke nogen begrænsninger, og derfor kigger vi også noget bredere, end vi har gjort tidligere," siger Christian Wounlund, adm. direktør hos Emmerys.

Dog tilføjer han, at man helst åbner mere end en butik i en by, og det kan være en hæmsko for at Emmerys kommer til at sprede sig helt bredt og ud i alle afkroge af Danmark.

Emmerys har, siden virksomheden i 2011 gik konkurs og overgik til nye ejere, gennemgået en restruktureringsproces, som har indebåret en række omkostningstilpasninger samt tiltag for at øge omsætningen. Kæden venter for regnskabet 2014/2015 en fortsat positiv udvikling i driftsresultatet før afskrivninger (EBITDA).

Easyfood fik rekordomsætning i 2014

Emmerys åbner op for nye samarbejder

Emmerys styrker driften

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også