FødevareWatch

Hormel Foods trodser fugleinfluenza-problemer

På trods af sygdomsproblemer i USA, som trækker ned for selskabets kalkunforretning, har Hormel Foods endnu engang formået at øge sin indtjening i årets tredje kvartal.

Foto: Seth Perlman/AP/POLFOTO/arkiv

Den amerikanske fødevarekoncern Hormel Foods kan endnu engang sætte en tyk fed streg under et stærkt kvartal målt på indtjening. Det viser selskabet netop offentliggjorte regnskab for tredje kvartal af det skæve regnskabsår 2015.

Hormel Foods må godt nok se sin omsætning dale med 4,2 pct. i kvartalet fra 2,285 mia. dollars i tredje kvartal sidste år til 2,189 mia. dollars i den seneste periode.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier