FødevareWatch

Danisas småkager skal være en krumme mere danske

Danisas danske fabrik skal stå for helt op til 15 pct. af den asiatiske koncerns samlede småkageproduktion inden for få år. Lykkes det, vil omsætningen blive mere firdoblet, vurderer direktør.

Erik Bresling har været adm. direktør for Mayoras skuffeselskab Danish Speciality Foods siden firserne, men sidste år blev han direktør for en rigtigt kagefabrik, da koncernen købte Tylstrup Kager. | Foto: René Schütze

Der kommer fremover til at stå Made in Denmark på langt flere af Danisas farvestrålende småkagedåser.

De såkaldte butter cookies eller i daglig tale vaniljekranse er særdeles populære i Kina, hvor danske småkager er en eftertragtet luksusvare, men hidtil er størstedelen af Danisas bagværk blevet produceret i Indonesien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Enorme smittetal bekymrer restaurationssektoren

Med den positive nyhed om, at alle danskere fra næste uge kan smide mundbindet kommer også frygten for, at smittetallet i den kommende tid kan nå næsten 300.000 dagligt smittede. Det bekymrer i brancheorganisationen DRC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier