FødevareWatch

L & M vil producere egne madopfindere

Et nyt samarbejde mellem Løgismose Mejeri og Faaborg-Midtfyn Kommune skal i løbet af de kommende år næsten fordoble antallet af ansatte på det midtfynske kontor i Løgismose & Meyer-koncernen.

Foto: Polfoto/Janus Engel/Arkiv

I første omgang handler det om seks nye arbejdspladser i regnskabsafdelingen hos Løgismose & Meyers i Allested-Vejle på Fyn, men på sigt, vil man næsten fordoble antallet af medarbejdere fra de nuværende 55 til 100.

Til Fyens Stifttidende siger driftsdirektør i L&M Group, Steen Aalund Olsen, at det skal ses som et tegn på, at man også gerne vil skabe vækst og job uden for København. Og gennem et nyt samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune, vil man skabe en " rugekasse" for iværksættere i fødevarebranchen.

"Vi vil gerne være fødselshjælpere for mindre fødevareproducenter og -iværksættere, der gerne vil forædle råvarer. Det kunne være én, der havde fundet på en unik måde at tørre eller ryge kød på. Eller det kunne være en særlig drik eller specielle kager. Jeg er sikker på, at mange har idéer og gerne vil, men samtidig er bange for at sætte det hele over styr," siger Steen Aalund Olsen.

Ideen er, at de iderige iværksættere kan søge råd og vejledning i koncernen og trække på de erfaringer og faciliteter, som L & M Group ligger inde med.

Løgismose tjener godt på skyr-eksport

Løgismose-restauranter har bourgognerødt millionminus

Løgismose lander bedste resultat i syv år

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier