FødevareWatch

Kommune eksperimenterer med lokale råvarer

Kantinemedarbejdere fra Aabenraa Kommune skal på workshop hos stjernekok for at skabe større opmærksomhed om sund mad lavet på råvarer fra lokale producenter.

Foto: Ritzau Scanpix/Ilan Brender.

Der er angiveligt godt nyt til de ældre og de helt unge i sønderjyske Aabenraa Kommune.

Kantinepersonale fra kommunens dagplejer, daginstitutioner og plejehjem skal nemlig på workshop hos kokken Thorsten Schmidt fra restauranten Malling & Schmidt i forsøget på at øge fokus på sund mad baseret på lokale råvarer.

Det skriver DR Syd.

”Der skal sættes nye ting på menukortet, så vi får en større variation i madlavningen. Vi skal også sætte mere fokus på de mange dygtige producenter i vores lokalområde, som vi kan bruge råvarerne fra,” siger Aabenraas borgmester, Thomas Andresen (V) til mediet.

Smukfest satser på de lokale leverandører

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier