Økologer: Omlægning giver flere danske råvarer
Erfaringer fra grossister som Dansk Cater, Catering Engros og Hørkram viser ifølge Økologisk Landsforening, at der kommer mere mad fra danske marker på tallerknerne, når offentlige køkkener lægger om til økologi. Dermed strider mod de udtalelser som nationale og kommunale politikere har fremsagt omkring, at omlægning til økologi i offentlige køkkener skulle føre til øget import.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Økologer er afskåret fra jysk millionudbud
For abonnenter
Økologer kan fortsætte med at bruge konventionel gødning
For abonnenter