Økologer: Omlægning giver flere danske råvarer

Ifølge notat fra Økologisk Landsforening stiger andelen af dansk økologi på tallerknerne, når offentllige køkkener omlægger til økologi. Det strider mod ideen om, at den grønne omlægning skulle øge importen.
Foto: Marius Nyheim/Ritzau Finans
Foto: Marius Nyheim/Ritzau Finans

Erfaringer fra grossister som Dansk Cater, Catering Engros og Hørkram viser ifølge Økologisk Landsforening, at der kommer mere mad fra danske marker på tallerknerne, når offentlige køkkener lægger om til økologi. Dermed strider mod de udtalelser som nationale og kommunale politikere har fremsagt omkring, at omlægning til økologi i offentlige køkkener skulle føre til øget import.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også