Erfaringer fra grossister som Dansk Cater, Catering Engros og Hørkram viser ifølge Økologisk Landsforening, at der kommer mere mad fra danske marker på tallerknerne, når offentlige køkkener lægger om til økologi. Dermed strider mod de udtalelser som nationale og kommunale politikere har fremsagt omkring, at omlægning til økologi i offentlige køkkener skulle føre til øget import.
Af et nyt notat fra Økologisk Landsforening, som tager udgangspunkt i erfaringerne fra tre store grossister, Dansk Cater, Catering Engros og Hørkram, hedder det, at køkkener importerer færre råvarer fra udlandet og bruger flere varer fra danske marker, når de går i gang med økologisk omlægning.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app