FødevareWatch

Fødevarestyrelsen flytter jyske kontorer

Fødevarestyrelsen slår sine afdelinger i Esbjerg og Vejle sammen og flytter dem i stedet til Vejen. Flytningen giver en millionbesparelse.

Foto: Rumle Skafte

Fødevarestyrelsen flytter sine kontorer i Esbjerg og Vejle og slår dem sammen til en ny enhed i Vejen.

Flytningen bliver gennemført til september og sparer styrelsen for fire mio. kr. om året. Det er samtidig håbet, at medarbejderne bliver bedre til at udveksle erfaringer, når de er samlet under ét tag.

"Så det er ønsket om at få samling på tropperne og ikke et fravalg af Esbjerg og Vejle, der har drevet værket. Fødevarestyrelsen har været meget glad for at have kontorer i de to byer," udtaler Esben Egede Rasmussen, direktør i Fødevarestyrelsen, i en meddelelse.

På afdelingerne i Vejle og Esbjerg arbejder medarbejdere fra Fødevarestyrelsens fødevare- og veterinærenheder samt folk fra Fødevarestyrelsens Rejsehold og Det Veterinære Rejsehold.

Der vil ikke blive nedlagt arbejdspladser i forbindelse med flytningen.

Fødevarestyrelsen kan havne i Midtjylland

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier