Fazer puffer kunder i retning af salaten

Foodservicevirksomheden Fazer har held med at nedbringe forbruget af kød i kantinerne. Det sker ved hjælp af et helt enkelt kneb.
Foto: Marius Nyheim/Ritzau Finans
Foto: Marius Nyheim/Ritzau Finans

Når frugt og grønt stilles længere frem i buffeten, og kødet samtidig først kommer på tallerknen til sidst, så stryger kødforbruget ned. Det er erfaringerne i Fazer, skriver svenske dn.se.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også