FødevareWatch

Fazer puffer kunder i retning af salaten

Foodservicevirksomheden Fazer har held med at nedbringe forbruget af kød i kantinerne. Det sker ved hjælp af et helt enkelt kneb.

Foto: Marius Nyheim/Ritzau Finans

Når frugt og grønt stilles længere frem i buffeten, og kødet samtidig først kommer på tallerknen til sidst, så stryger kødforbruget ned. Det er erfaringerne i Fazer, skriver svenske dn.se.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier