FødevareWatch

Hjem Is-direktør afviser historie om chikane

Hjem Is oplever ikke problemer med chikane i belastede boligområder, som flere medier ellers skrev igår. Det er en storm i et glas vand, siger direktør.

Foto: Rikke Madsen/Polfoto/Arkiv

Flere medier, inklusiv FødevareWatch, bragte i går en historie om, at Hjem Is må droppe sine ruter i belastede område, da bilerne bliver udsat for chikane, røveri og overfald.

Historien, der stammer fra metroxpress, var blandt andet baseret på en udtalelse fra adm. direktør Frank Waller, der fortalte, at Hjem Is har problemer i en række områder.

Vi har 30.000 køreture hvert år, og vi har måske problemer på én eller to af de ture"

Frank Waller, adm. direktør, Hjem Is
"Vi oplever desværre, at der er nogle ghettoer, hvor vi må stoppe med at køre på grund af tyveri, chikane samt enkelte tilfælde med chauffører, der er blevet overfaldet," sagde direktøren til gratisavisen.

Nu afviser han imidlertid historien over for dagens.dk.

"Det er en storm i et glas vand. Vi har 30.000 køreture hvert år, og vi har måske problemer på én eller to af de ture," siger Frank Waller til netmediet.

Dagens.dk skriver desuden, at Hjem Is har fravalgt enkelte gader i Tingbjerg, hvor man ikke kører, mens man også har nedlagt en enkelt rute i Gellerup.

Men Hjem Is oplever ingen generelle problemer i socialt belastede boligområder, påpeger direktøren.

Netmediet har også været i kontakt med politiet, der oplyser, at der har været fire anmeldelser om kriminalitet mod Hjem Is i Aarhus siden 2002, mens der har været tre i Storkøbenhavn.

Nej-tak til Hjem Is-bilen

Brrrrr - ismejerierne fryser efter grå forsommer

Hjem-Is tager Danpo med om bord

Nye ejere i Hjem-Is leverer overskud

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier