FødevareWatch

Medie: Twinkies-producent vil på børsen

Den amerikanske bagerikoncern, der står bag populære kager som Twinkies og Ding Dongs, er ikke længere til salg, men vil i stedet gå efter en børsnotering, siger kilder til Reuters.

Foto: Hostess Brands/ Facebook

Den amerikanske bagerivirksomhed Hostess Brands LLC blev tidligere i år sat til salg, men nu er de planer lagt i graven, og man vil i stedet gå efter en børsnotering.

Det siger unavngivne kilder til Reuters.

Hostess Brands blev grundlagt i 1930 og står bag velkendte mærker som Ding Dongs og Twinkies, som er en integreret del af amerikansk populærkultur. Men for omkring tre år siden var selskabet blevet så tynget af gæld, at man indgav en konkursbegæring.

I 2013 blev selskabet dog købt af kapitalgruppen Apollo Global Management og investoren C. Dean Metropoulos, der har en forhistorie for at relancere forbrugerbrands, for blot 410 mio. dollars (2,77 mia. kr.).

Tidligere i år blev Hostess Brands så sat til salg på sin egen foranledning, men ifølge kilderne har man i de seneste uger takket nej til en række tilbud fra andre selskaber og investeringsgrupper, der har værdisat bagerikoncernen til omkring 2,5 mia. dollars.

Hostess mener nemlig, at man kan rejse endnu flere penge gennem en børsnotering, og derfor vil man forfølge den mulighed i de kommende måneder, siger kilderne til Reuters.

For tidligt at overveje

De nuværende ejere af selskabet vil hverken be- eller afkræfte rygterne om en forestående børsnotering, men C. Dean Metropoulos siger dog, at muligheden er der.

”I de seneste uger har Metropoulos & Co (investeringsselskabet, som han er bestyrelsesformand og adm. direktør for, red.) og Apollo Global Management modtaget tilbud på både et salg af Hostess Brands og en børsnotering. På nuværende tidspunkt er det for tidligt at overveje det ene eller andet alternativ,” siger investoren til Reuters og tilføjer:

”Hostess har været igennem en fantastisk turnaround i løbet af de seneste to år, og vi er glade for at kunne bygge videre på den stærke vækst af disse ikoniske amerikanske brands.”

Mexicansk brødgigant udvider i Europa

Givesco Bakery vender stort millionunderskud til plus

Småkagekrigen

Dr. Oetker køber konditorfirma

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier