Høje omkostninger sender fødevarevirksomheder ud af landet
Forklaringerne er enslydende, når fødevare- og agrovirksomheder skal forklare, hvorfor de enten har flyttet produktion til udlandet eller overvejer at gøre det. Først og fremmest flytter de ud af Danmark for at få lavere produktionsomkostninger og for at få lavere lønomkostninger. Det fremgår af en analyse fra interesseorganisationen Landbrug og Fødevarer blandt 87 fødevarevirksomheder og 95 agroindustrielle virksomhederne.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Jysk chokolademand: Halvér vores afgift over to år
For abonnenter
Nestlé investerer 800 mio i fabrik
For abonnenter