FødevareWatch

Analytikere undrer sig over Indiens nudel-forbud

Undersøgelser i Storbritannien har pure frikendt Nestlés Maggi Noodles, som blev pillet af hylderne i Indien for nylig på grund af tegn på, at de indeholdt for store mængder bly. Og nu sætter analytikere spørgsmålstegn ved det indiske forbud.

Foto: Rajesh Kumar Singh/AP Photo/Polfoto

Det har vakt stor opsigt i den internationale fødevareindustri, at den schweiziske storkoncern Nestlé for nylig har måttet fjerne samtlige eksemplarer af sit populære produkt Maggi Noodles fra hylderne i butikker i Indien. Og flere medier har kaldt det den største indiske fødevareskandale i et årti.

Sagen startede efter, at de indiske myndigheder sagde, at Nestlés nudler indeholdte for store mængder bly. Det fik landets regering til at indføre et forbud mod produktet, og selskabet har siden været nødt til at fjerne alle eksemplarer fra hylderne i Indien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Enorme smittetal bekymrer restaurationssektoren

Med den positive nyhed om, at alle danskere fra næste uge kan smide mundbindet kommer også frygten for, at smittetallet i den kommende tid kan nå næsten 300.000 dagligt smittede. Det bekymrer i brancheorganisationen DRC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier