FødevareWatch

Jysk bolchefabrik voksede med 20 pct.

Investeringer i mere effektive arbejdsgange har både haft negativ og positiv effekt i det forgangne års regnskab i Vejle-virksomheden Heede Bolcher.

Den 95 år gamle Vejle-virksomhed Heede Bolcher har haft et 2014, hvor der har været fokus på at omstille sig til en mere lønsom fremtid. I produktionen har man investeret i nyt pakkeanlæg, robotanlæg til automatpalletering samt foretaget en række andre tiltag, der tilsammen skal øge hastigheden.

”Vi håber og tror naturligvis på at vores investeringer vil bidrage positivt til bundlinjen i nuværende regnskabsår. Samtidig håber vi også på lidt mere ro på i det daglige. Vi har skullet omstille os til at køre i et meget højt tempo over hele linjen, det har krævet meget af alle medarbejdere. Nu har vi haft en periode til at øve os i, så skulle vi gerne stå stærkere overfor udfordringerne, vi møder fremadrettet.” udtaler adm. direktør og medejer Søren Elkjær Vang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier