FødevareWatch

Dansk kødindustri forsøger at genskabe svensk tillid

Politik og myter har spillet en stor rolle i den negative, svenske debat, der har svækket tilliden til dansk svinekød i Sverige, mener Danish Crown.

Foto: Joachim Adrian

Svenske forbrugeres fravalg af dansk svinekød kommer hverken bag på Danish Crown eller Danske Svineslagterier, der begge maner al frygt for kød produceret i Danmark til jorden.

Af en netop offentliggjort undersøgelse blandt svenske forbrugere, fremgår det, at fravalget af svinekød fra Danmark primært skyldes overvejelser omkring dyrevelfærd og antibiotikaforbrug.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier