FødevareWatch

Coop og Meyers vil gøre det billigere at spise godt

Detailkæden og gastronomen indgår et nyt samarbejde og lancerer blandt andet en serie af kvalitetsprodukter i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Målet er at øge danskernes madglæde.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Coop og Claus Meyer har indgået en aftale, der skal gøre det nemmere for den almindelige dansker at spise godt.

Det oplyser detailkæden i en pressemeddelelse, hvor den skriver, at formålet med samarbejdet er at ’skabe en bevægelse, der forandrer og forbedrer dansk madkultur for de mange’.

Det nye partnerskab betyder blandt andet, at dagligvaregiganten og gastronomen går sammen om at skabe en ny serie af kvalitetsprodukter under Meyers-brandet, der ligger i et prisleje, hvor de fleste forbrugere kan være med.

Vores initiativer har aldrig for alvor - i hvert fald ikke direkte - nået de mange. Det vil vi gøre med denne aftale"

Claus Meyer, Meyers
"Meyers har gennem 25 års engagement skabt masser af begejstring omkring madlavning, nye fødevarer, nye madrelaterede ideer og banebrydende restauranter, men vores initiativer har aldrig for alvor – i hvert fald ikke direkte - nået de mange. Det vil vi gøre med denne aftale,” udtaler Claus Meyer.

Foruden en ny produktserie, der bliver tilgængelig i alle kæder, indebærer aftalen også, at de to parter opruster det eksisterende samarbejde på brød og kornprodukter. Derudover vil Coop og Meyers invitere danskerne til en række arrangementer med fællesspisning.

Peter Høgsted, adm. direktør i Coop, håber, at initiativerne vil være med til at øge madglæden hos danskerne.

"Coop er med 1,5 millioner medlemmer og 5 millioner ugentlige gæster i vores 1.200 butikker stærkt tilstede i danskernes madliv, men vi har historisk ikke været forbilledligt dygtige til at udfordre den danske madkultur fra dette udgangspunkt. Med denne aftale tager vi et ambitiøst initiativ som led i vores strategi, Sammen om bedre mad," udtaler han.

Claus Meyer vil skabe Superliga-hold

Meyers henter ny direktør i Københavns Lufthavn

Meyers brød på vej ind i Kvickly

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier