FødevareWatch

Koncerndirektør forlader Chr. Hansen

Efter ni år på pinden forlader Chr. Hansens koncerndirektør Jesper Allentoft sin post. Ny direktør er fundet og starter i august.

Foto: Chr. Hansen

60-årige Jesper Allentoft siger nu farvel til Chr. Hansen og forlader jobbet som koncerndirektør for Stakeholder Relations, som han har haft siden januar 2006, for at gå på pension.

Hans efterfølger fra 1. august bliver Ditte Marstrand Wulf som får titlen Group Vice President. Her kommer hun til at svare direkte til topchef Cees de Jong.

Foto: Chr. Hansen
Foto: Chr. Hansen

43-årige Wulf kommer fra en stilling som HR-direktør i Codan og Trygg-Hansa, og før det arbejdede hun i IC Companys og Microsoft.

Studie: Mælkesyrebakterier kan forkorte din forkølelse

Vitamin-iværksættere henter nye millioner

Mere fra FødevareWatch

Spar styrker fokusset på egne mærker

Detailkædens egne private label-varer skal fylde mere i sortimentet, og der sættes derfor fut under udviklingen af nye sortimenttilføjelser på tværs af kategorier som frost, friske fødevarer og non-food. Ifølge mediet The Grocer sker det i et forsøg på at imødekomme forbrugernes efterspørgsel efter billigere varer i en tid med tårnhøj inflation. Hvilke konkrete produkter, der kommer ud af Spars øgede fokus på private label-mærkerne, melder historien intet om, men detailkæden meddeler, at man har planer om at skabe 90 nye produktlinjer i løbet af 2023 på tværs af alle tre kategorier. Kædedirektør, Louise Hoste, uddyber:”Taget leveomkostningskrisen i betragtning kommer Spars brandteam uden tvivl til at gennemgå alle kategorier for at sikre, at kunderne har passende muligheder for at nå deres budgetter, uanset om det er kunder, der stadig ønsker at forkæle sig med premium, eller kunder, der leder efter billigere varer.”Tilbudsjagten er nu også gået ind på Coops egne mærkerLeverandører om årsforhandlinger: ”Alle ender med at fire på indtjeningen”Danskerne flokkes om tilbud - analysehus peger nye tendenser ud

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier