Daka Refood ser stort potentiale i mere madspild

I takt med at bevågenheden omkring madspild og affald øges, åbner der sig nye muligheder for Daka Refood, der genanvender madaffald. Siden starten i 2012 har Refood tidoblet råvaregrundlaget, og senere i år indvier man ny stor satsning.

Det tales rigtig meget om madspild og madaffald for tiden, og mens der på mange fronter gøres en masse for at nedbringe de enorme mængder af madaffald, som hvert år ryger med dagrenovationen ud, så findes der også en række virksomheder, som har gjort en forretning ud af at hjælpe virksomheder af med de kasserede fødevarer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også