FødevareWatch

Flødeisen er krydret med tang

Agro Tech i Skejby skaber i samarbejde med topkokke delikatesser med tang. Om få år vil tang være en almindelig grøntsag i supermarkederne spår projektlederen.

Foto: Jyllands-Posten

Jo, den er god nok. Flødeisen er krydret med tørt, meget salt tang, og det samme er de fermenterede blommer og æbledesserten med karamel, mens kokken Morten Frølich Rasted forklarer og sirligt anretter for et hold af indbudte journalister.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier