FødevareWatch

Claus Meyer vil skabe Superliga-hold

Den kendte kok vil sammen med blandt andre tidligere landsholdsspiller og komiker Mick Øgendahl føre Nykøbing FC i Superligaen.

Foto: Martin Lehmann

Claus Meyer er kendt som en succesfuld kok med flere restauranter, men nu er det ikke kun gryder og pander, som han skal tage sig af.

På et pressemøde søndag præsenterede han, at han vil skyde penge i sin barndomsklub, Nykøbing FC, og med tiden føre dem til Superligaen. Det gør han sammen med blandt andre den tidligere landsholdsspiller og spiller i klubben Claus Jensen og komikeren Mick Øgendahl. Det er dog ikke for pengenes skyld, at han gør det.

- Når jeg sammen med blandt andre Claus Jensen og Mick Øgendahl skyder et ikke ubetydeligt millionbeløb ind i Nykøbing FC, er det ikke bare en kærlighedserklæring til den klub, der gennem så utroligt mange år har givet både min farfar og mig så mange store oplevelser.

- Med NFC's bundsolide fundament, fodboldkøbmanden Tage Nielsen som bestyrelsesformand og Claus Jensen som drivkraft i den sportslige sektor - begge ulønnede – er det overvejende sandsynligt, at NFC laver sorte tal allerede om to år og vil være på et højere sportsligt niveau end i dag. Mit primære motiv er imidlertid heller ikke et godt afkast på en investering, siger Claus Meyer til TV2 Sport.

Claus Meyer og Claus Jensen har tilsammen allerede brugt fem millioner kroner på projektet, og det er meningen, at yderligere fem millioner bliver skudt i klubben inden sommerferien.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier