FødevareWatch

McDonald’s vil sætte grønkål på menuen

Nu skal der grønkål på menuen i McDonald’s-restauranter i Canada, siger en analytiker til Bloomberg. Det sker til trods for, at koncernen gjorde grin med den sunde spise i en reklamekampagne tidligere på året.

Det er pressede tider for den amerikanske fastfoodkæde McDonald’s, som har set kunderne nærmest flygte fra kædens restauranter i de senere år - ikke mindst i hjemlandet.

Det har fået verdens største fastfoodkæde til at gå nye veje og ændre på både strukturen af sin forretning og sammensætningen af sine menuer. Og nytænkningen i koncernen fører nu til, at man sætter grønkål på menuen ved sine restauranter i Canada.

Det skriver Bloomberg.

Kålen vil fremover indgå som ingrediens i tre forskellige salater, der skal serveres ved restauranterne i Canada. Det skriver analytikeren Mark Kalinowski fra Janney Capital Markets ifølge Bloomberg i en rapport. Analytikeren, som allerede i marts sagde, at grønkål kunne komme på tale til McDonald’s-menuerne i Canada, henviser til kilder i industrien.

McDonald’s selv har ikke villet bekræfte forlydenderne om, at man sætter grønkål på menuen i Canada, men talskvinden Lisa McComb skriver i en e-mail til nyhedsbureauet, at man ” altid innoverer sine fødevarer og drikkevarer og vil udsende nyheder om sammensætningen af menuen, når tiden er til det.”

Viser analytikerens oplysninger sig at holde stik, vil det dog være lidt af en kovending for fastfoodkæden, der tidligere i år kørte en reklamekampagne med tv-spots, hvor man netop slog på, at grønkål aldrig ville blive en bestanddel i kædens populære Big Mac. Se reklamen nedenfor eller direkte på YouTube her, hvis du læser på vores nye FødevareWatch-app.

 

 

 

McDonalds lider under svigtende salg

McDonald's vil ændre på sine opskrifter

McDonald’s vil ændre struktur

Byg-selv-burgere skal redde McDonald’s

Nu vil McDonald’s servere morgenmad hele dagen

McDonald's fjerner antibiotika fra sine kyllinger

Vestager kigger på europæisk skattefidus hos McDonald's

Danske organisationer vil vise kalorietallet på fastfood

McDonald's skal have ny topchef

Ny McDonald's-plan udløser medarbejderprotest

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier