FødevareWatch

Medie: Importører af fødevarer sigtes for millionsvindel

Fire direktører i en række selskaber, som blandt andet har importeret fødevarer fra Holland, er sigtet for at have snydt staten for skat og moms for 27,5 mio. kr.

Foto: Colourbox

Fire direktører, der til sammen sad på et netværk af 10 selskaber er sigtet for at have snydt statskassen for skat og moms for 27,5 mio. kr. ved hjælp af blandt andet import af fødevarer fra Holland. Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet anholdt de fire sigtede i går. Det drejer sig om en 26-årig kvinde samt tre mænd på 29, 38 og 49 år, som skal i grundlovsforhør ved retten på Frederiksberg.

De skulle angiveligt have brugt syv anpartsselskaber, to aktieselskaber og en enkeltmandsvirksomhed til at købe og sælge varerne mellem sig, uden at de har afregnet skat og moms på den rigtige måde.

Tre af de fire gerningsmænd er sigtet for otte forskellige forhold, mens den sidste er sigtet i fem af de otte forhold. Politiet mistænker dog, at der også kan være flere medgerningsmænd i sagen, som også skal sigtes.

Politiet sigter slikimportør for omfattende momssvindel

Millionsvindel med øl og sodavand

Internationale svindlere sætter sig på vin

Medie: Kødgrossist står bag svindel med vin

Masseanholdelser i hestekødssag

Mere fra FødevareWatch

Nye kundeaftaler skal løfte Hørkrams høje vækstmål

Omsætningen i Hørkram Foodservice skal ifølge selskabets målsætning hæves med knap 1 mia. kr i år. Vejen derhen lyder på nye aftaler og mere fart på i et buldrende marked, fortæller adm. direktør Preben Kristensen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier