FødevareWatch

Dagli'Brugsen på vej med nye butikker

Efter et par år med dalende butiksantal i Dagli'Brugsen og LokalBrugsen kigger kædedirektøren nu på mulighederne for at sætte nye Coop-nåle i det danske detail-landkort.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Foråret gryr på mange måder i Coop-kæderne Dagli'Brugsen og Lokal'Brugsen. Efter nogle år, hvor især lukkelovens ophævelse har presset de mindre butikker på landet, og gjort det muligt for discountbutikkerne at tiltrække kunder på alle tider alle ugens syv dage, ser det ud til, at kædedirektør Jesper K. Andersen har fundet en formel, der kan bringe de mange små butikker videre.

”Vi regner med, at der bliver nogle muligheder i markedet nu, hvor vi måske går ud og køber op og får en tilvækst i antallet af butikker. Vi har taget hul på et kapitel, hvor vi kigger på de muligheder, som markedet skaber, for der er rigtig mange pletter på landkortet, hvor der stadig er plads til en Dagli'Brugsen i og omkring det, man kan kalde vandkantsbyer," siger han til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier