FødevareWatch

Larsen Danish Seafoods redder 300 job

Konkursramte Larsen Danish Seafood genopstår nu, og dermed er 300 arbejdspladser reddet, mens det danske selskabs brand føres videre.

Foto: /ritzau/Joachim Adrian

Det færøske fiskefirma Christian i Grotinum (CiG) har gennemført overtagelsen af konkursramte Larsen Danish Seafood. Dermed er selskabets 300 arbejdspladser reddet, mens brandet kan køres videre.

Det skriver Undercurrent News.

Det færøske selskabs advokat Wilhelm Salim Khan Durani bekræfter overfor fiskerimediet, at overtagelsen er så godt som en realitet, og at de to underselskaber Larsen Danish Seafood GmbH og Larsen Danish Seafood (Leegina) nu vil genopstå.

”Ligeså snart de insolvente selskabers navne er blevet ændret i virksomhedsregisteret, så vil CiG blive fjernet fra de nye selskabers navne, og Larsen Danish Seafood vil endnu engang blive handlet som Larsen Danish Seafood,” siger advokaten til mediet.

Han tilføjer, at man vil bibeholde de to nuværende produktionsbaser i de nordtyske byer Harislee og Bremerhaven, og at størstedelen af de 300 arbejdspladser vil bestå. Samtidig vil Bogi Rasmussen fortsætte som direktør for de to selskaber.

Det oplyses også ifølge Undercurrent News, at CiG vil investere 10 mio. euro i Larsen Danish Seafood i løbet af ”de kommende par år”.

Larsen Danish Seafood er blevet solgt

Flere købere til konkursramt fiskeselskab

Konkursramt fiskeselskab leder efter køber

Dansk fiskeselskab går konkurs

Avis: Fiskekoncern kæmper for livet

"Hvorfor bruge penge, hvis vi ikke troede på selskabet?"

Stort fiskeselskab lever på bankens nåde

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier