FødevareWatch

DøgnNetto udvider samarbejdet med Løgismose

Den blå detailkæde skruer nu markant op for sit sortiment af produkter fra Løgismose, og det kan næsten ikke gå hurtigt nok.

Foto: Thomas Sjørup

Så snart formaliteterne er gået igennem i Dansk Supermarkeds hovedkontor, bliver antallet af Løgismose-produkter på DøgnNettos hylder mere end fordoblet og når op på i alt 70 forskellige varer i både køl- og kolonialafdelingerne.

”Vi er i gang med at melde en del af Løgismoses produkter ind i øjeblikket og lave det sådan, at sortimentet får sin egen plads i butikken. Det lander på vores hylder hurtigst muligt - det handler om, hvor hurtigt vi får det igennem i Højbjerg (hovedkontoret, red.). Vi skulle meget gerne have alle produkterne ind i alle butikkerne i løbet af sommeren,” siger Thomas Clement, regionschef i DøgnNetto, til FødevareWatch.

I august sidste år opgraderede DøgnNetto sit samarbejde med Løgismose på vin. Her lavede man en hylde dedikeret til gourmet-mærkets importerede vine, og nu er turen altså kommet til fødevarer.

”Det bliver alt fra saftevand til krydderier, pastasauce og ketchup over sennep og svampe,” siger Clement og tilføjer:

”Det er selvfølgelig for at komme til at fremstå med de her ekstraordinært gode produkter, som skal differentiere os i forhold til de andre. Løgismose er bare et stærkt brand for os inde i København, og vores kunder kan lide det.”

Skeler til den gule storesøster

Og der er da også grund til at opruste på de populære varer, bedyrer chefen:

”Der er åbningstider, der stadig bider os rigtig meget i halen og stadig flere, der også holder åbent i helligdagene.”

Mens fokus nu er på at introducere de nye produkter, står samarbejdet på vin ikke stille. I øjeblikket er DøgnNetto i gang med at ændre sortimentet til en mere sommerlig udgave med flere hvide og rosevarianter til det næste halvår.

Måden hvorpå den blå detailkæde udvælger sine Løgismose-produkter er ved at skele til den gule storesøsterkædes spotvarehylder.

”De spotvarianter som har stor succes der – det er dem, vi udvælger og tager fast ind i DøgnNetto,” siger regionschefen.

DøgnNetto på trapperne med bornholmske kartofler

Direktør om Løgismose-afsked: ”Rønnebærrene er ikke sure”

Døgn-Netto opruster på Løgismose

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier