FødevareWatch

DøgnNetto udvider samarbejdet med Løgismose

Den blå detailkæde skruer nu markant op for sit sortiment af produkter fra Løgismose, og det kan næsten ikke gå hurtigt nok.

Foto: Thomas Sjørup

Så snart formaliteterne er gået igennem i Dansk Supermarkeds hovedkontor, bliver antallet af Løgismose-produkter på DøgnNettos hylder mere end fordoblet og når op på i alt 70 forskellige varer i både køl- og kolonialafdelingerne.

”Vi er i gang med at melde en del af Løgismoses produkter ind i øjeblikket og lave det sådan, at sortimentet får sin egen plads i butikken. Det lander på vores hylder hurtigst muligt - det handler om, hvor hurtigt vi får det igennem i Højbjerg (hovedkontoret, red.). Vi skulle meget gerne have alle produkterne ind i alle butikkerne i løbet af sommeren,” siger Thomas Clement, regionschef i DøgnNetto, til FødevareWatch.

I august sidste år opgraderede DøgnNetto sit samarbejde med Løgismose på vin. Her lavede man en hylde dedikeret til gourmet-mærkets importerede vine, og nu er turen altså kommet til fødevarer.

”Det bliver alt fra saftevand til krydderier, pastasauce og ketchup over sennep og svampe,” siger Clement og tilføjer:

”Det er selvfølgelig for at komme til at fremstå med de her ekstraordinært gode produkter, som skal differentiere os i forhold til de andre. Løgismose er bare et stærkt brand for os inde i København, og vores kunder kan lide det.”

Skeler til den gule storesøster

Og der er da også grund til at opruste på de populære varer, bedyrer chefen:

”Der er åbningstider, der stadig bider os rigtig meget i halen og stadig flere, der også holder åbent i helligdagene.”

Mens fokus nu er på at introducere de nye produkter, står samarbejdet på vin ikke stille. I øjeblikket er DøgnNetto i gang med at ændre sortimentet til en mere sommerlig udgave med flere hvide og rosevarianter til det næste halvår.

Måden hvorpå den blå detailkæde udvælger sine Løgismose-produkter er ved at skele til den gule storesøsterkædes spotvarehylder.

”De spotvarianter som har stor succes der – det er dem, vi udvælger og tager fast ind i DøgnNetto,” siger regionschefen.

DøgnNetto på trapperne med bornholmske kartofler

Direktør om Løgismose-afsked: ”Rønnebærrene er ikke sure”

Døgn-Netto opruster på Løgismose

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier