FødevareWatch

Slagtermester Andersen har lukket produktionen

Selskabet bag Slagtermester Andersens leverpostej, der kun kan købes i Rema 1000, har lukket for egenproduktionen og er flyttet ud af Kødbyen.

Hafnia Food, der står bag Slagtermester Andersens leverpostej, har outsourcet produktionen til en underleverandør. | Foto: Casper Dalhoff/Polfoto/Arkiv

Hafnia Food, der står bag Slagtermester Andersens leverpostej, har lukket produktionen og er flyttet ud af sine lokaler i Kødbyen.

Det fremgår af det seneste årsregnskab, der viser et underskud på 15.992 kr. mod et overskud på 521.000 kr. året før. Egenkapitalen er samtidig negativ for tiende år i træk, og lyder nu på et minus på 1,31 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier