FødevareWatch

Summerbird får sit eget risteri

Chokoladeproducenten investerer i et 1000 kvadratmeter stort risteri, hvor virksomheden fremover vil riste sine egne kakaobønner.

Mikael Grønlykke er adm. direktør i Summerbird. | Foto: Mathias Christensen/POLFOTO/arkiv

Summerbird vil have kontrol over hele produktionen fra rå bønne til chokolade, og derfor investerer virksomheden nu i et 1000 kvadratmeter stort risteri.

Risteriet kommer til at ligge på Mandel Alléen i Assens på Fyn, og det første spadestik bliver taget om ca. 14 dage.

Det skriver Fyns Stiftstidende.

”I dag laver vi allerede vores egen chokolade, men vi laver den ud af bønner, som er blevet ristet ude på plantagerne,” siger Mikael Grønlykke, grundlægger og adm. direktør, til avisen.

Han forklarer, at risteriet vil gøre det muligt for Summerbird, der er 100 pct. økologisk, at eksperimentere mere med chokoladesmagen.

Meyer vil sætte danske varer på amerikanske detailhylder

Chokolademester kæmper sig frem

Summerbird får luft under vingerne

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier