FødevareWatch

Arla henter Taulov-direktør ind i ledelsen

Mejerikoncernen får ny direktør for produktionen af gule oste. Den nye chef kommer til fra Taulov Mejeri, hvor han har fordoblet den årlige produktion.

Foto: Carsten Andreasen/Polfoto/Arkiv

Arla henter Per Mogren Christiansen ind som ny direktør for mejeriets produktion af gule oste over hele verden.

Det skriver Fredericia Dagblad.

Den 55-årige Per Mogren Christiansen er nuværende mejeridirektør i Taulov Mejeri, hvor han har formået fordoble den årlige produktion af gule oste i løbet af sine ti år i chefstolen.

Han starter i sit nye job 1. april, hvor han samtidig flytter til Arlas hovedkvarter ved Viby i Århus. Herfra skal han sørge for, at den mejerikoncernens globale produktion af gule oste i lande som Rusland, USA og England fortsat vokser.

”Jeg skal dykke ned i produktionen på de forskellige ostemejerier og kan bruge mine erfaringer fra årene på Taulov Mejeri, hvor vi er lykkedes med at strømline produktionen,” siger han til avisen.

Ingrediensfirmaer vil vokse i Japan

Valio udpeger ny direktør for russisk datterselskab

Thise Mejeri solgte mere øko-mælk

Fonterra-direktør skifter til rival

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier