Kyllingeproducent finder plads mellem økologi og konventionel

Himmerland Kylling vil ikke selv kalde deres kyllinger for velfærdskyllinger, men opdrættet i bæredygtige stalde og fodret med blandt andet rødbeder og grønkål har produkterne fundet en plads midt mellem de to yderpoler.
Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix
Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

”Med omtanke for dyrevelfærd og miljø, vokser alle vores kyllinger op i stalde, der får strøm fra vindmøller og varme fra halmfyr. Derudover har vi på alle staldene vekselvarmere, som giver et frisk, tørt og varmt klima, så kyllingerne har lyst til at bevæge sig i den hø, som vi også sørger for at tilføre staldene," lyder den indledende præsentation fra salgs- og marketingdirektør, Berit Andersen, da FødevareWatch ringer for at høre mere om, hvad Himmerland Kylling er for en fødevareproducent.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også