Kyllingeproducent finder plads mellem økologi og konventionel

”Med omtanke for dyrevelfærd og miljø, vokser alle vores kyllinger op i stalde, der får strøm fra vindmøller og varme fra halmfyr. Derudover har vi på alle staldene vekselvarmere, som giver et frisk, tørt og varmt klima, så kyllingerne har lyst til at bevæge sig i den hø, som vi også sørger for at tilføre staldene," lyder den indledende præsentation fra salgs- og marketingdirektør, Berit Andersen, da FødevareWatch ringer for at høre mere om, hvad Himmerland Kylling er for en fødevareproducent.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Det tænker danskerne, når de handler 'sund aftensmad'
For abonnenter