FødevareWatch

Thise Mejeri solgte mere øko-mælk

Det økologiske mejeri hævede både omsætningen og bundlinjen i det forgangne år. Den største udfordring fremover bliver at skaffe mere.

Landmand Jørgen Pedersen fra Vildbjerg i Vestjylland leverer økologisk mælk til Thise Mejeri. | Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

Thise Mejeri fortsætter de seneste års fremgang og kommer ud af 2014 med et regnskab, der viser positive takter over hele linjen.

Mejeriets omsætning i det forgangne år løber op i 864 mio. kr. mod 724 mio. kr. i 2013, mens overskuddet lander på 21,4 mio. kr. efter skat mod 19,5 mio. kr. året før. Det betyder, at det andelsejede mejeri har tjent 3,77 kr. pr. kg. mælk mod 3,45 kr. pr. kg. i 2013.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier