FødevareWatch

Meyer åbner gigantisk pop up-restaurant på fodboldstadion

Kendiskokken skaber Danmarks største midlertidige restaurant med plads til 2.500 spisende gæster, når han indtager et fodboldstadion til sommer.

Foto: Gorm Olesen/Polfoto/Arkiv

Claus Meyer åbner Danmarks største pop up-restaurant til sommer, når han indtager fodboldklubben Nykøbing FCs stadion på Falster.

Her vil kendiskokken opføre et stort telt, hvor 2.500 spisende gæster kan få serveret en fem-retters menu lavet udelukkende af lokale råvarer.

Det skriver Lolland-Falsters Tidende.

Arrangementet løber af stablen den 27. juni, og formålet er bl.a. at sætte fokus på landsdelens fødevareproducenter, der får mulighed for at opstille en bod og fremvise sine varer.

Projektet har et budget på knap en mio. kr., der primært skal finansieres via billetsalg, mens Guldborgsund Kommune bidrager med 250.000 kr. og en underskudsgaranti på 100.000 kr.

”Erfaringerne fra lignende arrangementer viser, at det er nemt at sælge billetter til lokale fødevarer, så vi mener, at projektet blive selvfinansierende, men er selvfølgelig indstillet på at lægge hånd under, hvis det skulle blive nødvendigt,” siger borgmester John Brædder, der er valgt ind for partiet Nyt Guldborgsund.

Irma bespiste 2.500 gæster i økologisk pop up-restaurant

Mediemand skal lede Meyers fusionsbestyrelse

Løgismose-mand langer ud efter fødevarebranchen

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier