FødevareWatch

7-Eleven lander positivt resultat i presset marked

Conveniencekæden 7-Eleven  har netop fremlagt et regnskab, der viser en omsætningsvækst på kun 1,2 pct. Dog er bundlinjen sort i år.

7-Elevens seneste regnskab fortæller historien om en virksomhed, der forsøger at omstille sig til nye tider uden lukkeloven.

Kædens danske afdeling har således haft en omsætningsvækst på 1,2 pct. i 2014. Dog lykkes kæden med at løfte bundlinjen til et positivt resultat på 1,9 mio. kr. mod underskuddet i 2013 på 17,3 mio. kr.

”Da lukkeloven blev afskaffet, ændrede markedsmekanismerne sig markant. De sene aftentimer kunne vi ikke længere have for os selv. Vi har derfor været i gang med at revitalisere og skabe fornyet relevans for 7-Eleven. Vi har lyttet til vores kunder og introduceret en lang række friske og sundere alternativer indenfor mad og drikke (..),” siger adm. dir. for 7-Eleven, Jesper Østergaard i en pressemeddelelse.

Østergaard mener, at det er den rigtige vej at gå og satser derfor på fremadrettet at øge andelen af friske fødevarer i de 191 danske 7-Eleven butikker.

7-Eleven vil sikre overskud med sunde måltider

7-Eleven midt i krydsild: tvunget til at drosle ned på pizza og pølser

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier