FødevareWatch

Valsemøllen udvider butikken

Melproducenten Valsemøllen udvider forretningen med nyt lager og pakkeri.

Foto: Rikke Milling

Den esbjergensiske melproducent Valsemøllen er i fuld gang med at udvide med nyt lager og pakkeri.

Selskabet som siden grundlæggelsen i 1899 har ligget ud til Esbjerg Havn har tegnet lejekontrakt på havnens areal for de kommende 75 år. Det skriver Jyske Vestkysten.

Mens selskabet i detailhandlen er mest kendt for sin rug- og hvedemel under brandet Finax, har virksomheden en lang række produkter af forskellig art. Møllen producerer adskillige slags morgenmadsprodukter, blandinger til kager og brød, kerner, flager og frø. Produkterne afsættes til både industri og foodservice, detailhandel og privatforbrugere.

Valsemøllen kom ud af 2013 med en omsætning på 526 mio. kr. mod 518 mio. i 2012. På bundlinjen landede der yderligere 200.000 i forhold til 2012 og resultatet for 2013 udgjorde dermed 13,1 mio. kr.

Øl- og brødindustri melder om høj dansk kornkvalitet

Mølleri tilfreds med minimal vækst

Bryggeri efterlyser protein i dansk maltbyg

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier