FødevareWatch

Flere salmonella-problemer for HKScan

HKScan Denmark trækker nu endnu flere kyllingprodukter tilbage fra detailhandlen efter fund af salmonella i flere udskæringer fra samme parti kyllinger.

Kyllingeproduktion, HKScan Danmark. | Foto: HKScan/PR

HKScan var i starten af ugen ude og tilbagekalde kylling efter fund af salmonella.

Slagteriet havde i en egenkontrolprøve af kød benyttet til produktion af hakket kyllingekød påvist salmonella. Siden da har yderligere prøver fra samme parti kyllinger men fra andre udskæringer ligeledes testet positiv for salmonella, og HKScan udvider derfor tilbagetrækningen af produkter.

Det skriver både Fødevarestyrelsen og HKScan i en pressemeddelelse.

”Straks efter at vi blev opmærksomme på den første tilbagetrækning i mandags, har vi iværksat mange flere analyser af de produkter, som er produceret omkring de inficerede produkter for at være helt sikre på at vi er grundige nok. Vi har netop modtaget resultaterne af disse test, og nogle få af disse tests er Salmonella positive. Derfor trækker vi straks et større antal produkter tilbage, for at være sikre på at sagen er inddæmmet. Vi er kede af de ulemper, som dette giver både forbrugere og vores kunder i detail- og engroshandel, men vi tager ingen chancer her,” siger kvalitetschef i HKScan Denmark A/S, Gert Kristensen.

Varerne er solgt både i detailbutikker i hele landet og til grossister. Se listen over produkter og forhandlere her.

HKScan tilbagekalder salmonellakylling

HKScan hopper med på convenience-vognen

HKScan øger bundlinjen med næsten 500 pct

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier