FødevareWatch

Kantinebranchen frygter mangel på dygtige kokke

For få elever og skarp konkurrence fra gourmetrestauranterne får giganten Fazer Food Service til at råbe vagt i gevær. Horesta efterlyser elevpladser.

Kvaliteten af maden er blevet bedre i kantinerne, og derfor er der behov for dygtige kokke. | Foto: Simon Fals/ritzau/Arkiv

Kantinebranchen risikerer at mangle kvalificeret arbejdskraft, hvis ikke det lykkes at lokke flere unge til kokkefaget.  

Markedet for foodservice er vokset markant det seneste årti, hvor flere virksomheder har valgt at udlicitere deres kantinedrift, men antallet af kokkeelever er langt fra fulgt med.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier