Nu kommer madturisterne

Stjernene til de aarhusianske restauranter i Michelins nordiske restaurationsguide vil komme til at påvirke turismen, vurderer Horesta og Visit Aarhus.
Wassim Hallal sikrede Frederikshøj sin første Michelin-stjerne. | Foto: Wassim Hallal/Polfoto
Wassim Hallal sikrede Frederikshøj sin første Michelin-stjerne. | Foto: Wassim Hallal/Polfoto
AF HENRIK GRØNVALD

Med tre Michelin-stjerner til restauranterne Frederikshøj, Substans og Gastromé og to Bib Gourmand-anbefalinger til restauranterne Hærværk og Pondus kan Aarhus ifølge VisitAarhus nu godt gøre klar til at tage imod turister, som rejser med det primære formål at spise på de bedste restauranter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Lars Skaaning

Fortsat umuligt at spore Skares gamle kød

For abonnenter

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne