FødevareWatch

Han skal afløse Carlsbergs nye hollænder

Den hollandske mejerikoncern FrieslandCampina har sat navn på manden, der skal overtage chef-stolen efter Cees ’t Hart, som bliver ny topchef for Carlsberg.

Foto: FrieslandCampina/PR

FrieslandCampina står til at miste sin nuværende topchef Cees ’t Hart, der fra og med den 15. juni bliver ny adm. direktør i Carlsberg – men allerede nu har den hollandske mejerikoncern sat navn på hans efterfølger. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Selskabet har valgt en intern kandidat og sætter den nuværende driftsdirektør for sin ingrediensafdeling, Roelof Joosten, i direktørstolen fra 1. juni.

”Vi står i stor gæld til Cees ’t Hart pga. hans dedikation og engagement over de seneste syv år og er kede af at måtte tage afsked med ham. I Roelof Joosten har vi dog en fremragende og erfaren arvtager, der er klar til at overtage tøjlerne fra internt i organisationen,” udtaler FrieslandCampinas bestyrelsesformand, Piet Boer, i meddelelsen.

Cees ’t Hart har stået i spidsen for den hollandske koncern siden 2009. Før det var han bestyrelsesformand i Royal Friesland Foods, hvor han var den bærende kraft på selskabets fusion med Campina. Siden har han stået for integrationen af de to mejeriselskaber efter fusionen.

Roelof Joosten har været ansat i den hollandske koncern siden 2004 og har siden 2012 været en del af koncerndirektionen. Selskabet oplyser, at man vil udpege en ny driftsdirektør for ingrediensforretningen ”på et senere tidspunkt”.

Carlsbergs topchef fratræder

Carlsberg-formand: Vi har talt om Buhls afgang siden efteråret

Hollænder skal styre Carlsberg

Ny Carlsberg-boss står over for massive udfordringer

Ny hollænder til Carlsberg er en stor kapacitet

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier