FødevareWatch

Coop Sverige får ny finansdirektør

Den svenske detailkoncern har ansat ny finansdirektør, som tidligere har haft samme rolle hos blandt andet bilproducenten Saab.

Foto: Coop Sverige/ PR

Fra 1. marts hedder den finansielle direktør i Coop Sverige Lars Granlöf. Han kommer fra en position som selvstændig rådgiver for blandt andet Systembolaget, men har tidligere været CFO hos både bilproducenten Saab og ?? Gambro.

"Jeg har en stor interesse i dagligvarehandeln på grund af min families tidligere engagement i branchen, og ser derfor frem til at bidrage til Coops fortsatte udvikling. Jeg er tiltrukket af Coops strategiplan for det kommende år og den retning ledelsen har taget for at vende situationen," siger Lars Granlöf en pressemeddelelse.

Han kommer til at indgå i Coop Sveriges direktion sammen med blandt andet koncernchef Sonat Burman-Olsson.

Coop Sverige ejes af de 3,4 millioner svenske medlemmer og i alt har koncernen 700 butikker i landet.

Svenske myndigheder undersøger Arla-opkøb

Medie: Svenskere dropper dansk kød i stor stil

Coop vil sælge 103 butikker - i Norge

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier