FødevareWatch

Kellogg døjer med vækstknas

Den amerikanske morgenmadsproducent Kellogg skærer i forventningerne til den fremtidige vækst. Selskabet ser nu en vækst på langt sigt på 1-3 pct. årligt mod tidligere 3-4 pct.

Foto: Wilfredo Lee/AP

Det fremgår af regnskabet for fjerde kvartal, skriver Bloomberg News.

I fjerde kvartal leverede selskabet et ordinært resultat pr. aktie på 84 cent mod ventet 92 cent, mens omsætningen kom ind på 3,5 mia. dollar mod et estimat på 3,65 mia. dollar.

Tredje kvartal var heller ikke ”greeaat” i The Kellogg Company, der herhjemme nok er bedst kendt for produkterne Kellogg’s Cornflakes og Kellogg’s Frosties.

I regnskabet for andet kvartal af 2014, som kom i slutningen af juli, ændrede koncernen sine forventninger til helåret fra en vækst på 1 pct. til en forventet tilbagegang på 1-2 pct., mens man sænkede forventningen til indtjening per aktie fra intervallet 3,97-4,05 dollars til 3,81-3,89 dollars - eller 3,91-3,99 dollars, når man medregner den ekstra uge, der er i koncernens nuværende regnskabsår i forhold til det foregående.

Nettoresultatet for tredje kvartal landede på 224 mio. dollars, hvilket svarer til 0,62 dollars per aktie og ligger 31 pct. lavere end samme kvartal af 2013, hvor den var 0,90 dollars per aktie.

Kellogg hyrer ny kommunikationskvinde

Milliardopkøb skaber ny morgenmadsgigant

Kellogg skærer i forventningerne igen

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier