Kellogg døjer med vækstknas

Den amerikanske morgenmadsproducent Kellogg skærer i forventningerne til den fremtidige vækst. Selskabet ser nu en vækst på langt sigt på 1-3 pct. årligt mod tidligere 3-4 pct.
Foto: Wilfredo Lee/AP
Foto: Wilfredo Lee/AP
AF RITZAU FINANS OG JØRGEN RUDBECK

Det fremgår af regnskabet for fjerde kvartal, skriver Bloomberg News.

I fjerde kvartal leverede selskabet et ordinært resultat pr. aktie på 84 cent mod ventet 92 cent, mens omsætningen kom ind på 3,5 mia. dollar mod et estimat på 3,65 mia. dollar.

Tredje kvartal var heller ikke ”greeaat” i The Kellogg Company, der herhjemme nok er bedst kendt for produkterne Kellogg’s Cornflakes og Kellogg’s Frosties.

I regnskabet for andet kvartal af 2014, som kom i slutningen af juli, ændrede koncernen sine forventninger til helåret fra en vækst på 1 pct. til en forventet tilbagegang på 1-2 pct., mens man sænkede forventningen til indtjening per aktie fra intervallet 3,97-4,05 dollars til 3,81-3,89 dollars - eller 3,91-3,99 dollars, når man medregner den ekstra uge, der er i koncernens nuværende regnskabsår i forhold til det foregående.

Nettoresultatet for tredje kvartal landede på 224 mio. dollars, hvilket svarer til 0,62 dollars per aktie og ligger 31 pct. lavere end samme kvartal af 2013, hvor den var 0,90 dollars per aktie.

Kellogg hyrer ny kommunikationskvinde

Milliardopkøb skaber ny morgenmadsgigant

Kellogg skærer i forventningerne igen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også