FødevareWatch

Slagterdirektør slagter DI og fagbevægelsen

Direktøren for Danske Slagtermestre langer i et usædvanligt debatindlæg ud efter DI, den danske fagbevægelse og Den danske Model. Helt forfejlet, mener både DI og NNF.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Under overskriften 'Den syge danske model' langer direktøren for Danske Slagtermestre, Torben Buhl, særdeles hårdt ud efter Forligsinstitutionen samt ikke mindst landets største erhvervsorganisation, DI.

Han kalder det "et strukturelt problem", at DI sammen med CO-industri lægger rammerne for overenskomsterne, som andre brancher derefter følger. Bl.a. kalder han det inhabilitet, at DI’s medlemsindtægter stiger, når lønnen stiger som følge af medlemskontingenter er styret af virksomhedernes lønsum, hvorfor DI og lønmodtagerne – lyder anklagen – har en fælles interesse her.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier