FødevareWatch

Småkagekæmpe tjener trecifret millionbeløb

Frasalg af datterselskab pynter på Kelsens første regnskab efter opkøbet fra Campbell, der nu omlægger småkageproducenten i sin organisation.

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau

Der er fortsat godt salg i danske småkager. Verdens største producent af butter cookies, Kelsen Group, præsenterer et overskud før skat på 166,6 mio. kr. for regnskabsåret 2013/14. Det meddeler koncernen i et netop offentliggjort årsregnskab.

Regnskabet er reelt det første, siden den nordjyske småkagekæmpe i august blev opkøbt af Campbell Soup Company i august 2013. For med overtagelsen, hvor Kelsen Group nu er fuldt ejet af den amerikanske fødevarekoncerns luxembourgske holdingselskab, fulgte også en omlægning af såvel regnskabspraksis som regnskabsår, så de forrige sammenligningstal er kun på syv måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier