FødevareWatch

Finsk detailkæmpe sænkes af Nordea

Nordea sænker anbefalingerne på den finske detailvirksomhed Kesko.

Foto: Sainsbury's/PR

Den finske detailvirksomhed Kesko falder mest i Europa mandag middag. Det er en sænket anbefaling fra Nordea samt meldinger om prisnedsættelser på fødevarer hos konkurrenten S-Group, der lægger et pres på aktien, skriver Bloomberg News.

Kesko falder med over 8 pct. til 31,31 euro, hvilket ifølge Bloomberg News er den største nedtur for detailaktien i over to et halvt år.

Nordeas anbefaling af Kesko, der både driver supermarkeder, bilforhandler, sports-, møbel- og byggemarkedskæder, er "hold" mod tidligere "køb".

Her er nordens største fødevare-virksomheder

Coop klar med første partnerskab

Føtex ruster sig til hårdere kamp mod discountkæderne

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier