FødevareWatch

Kendt restaurantkæde vil ud i resten af DK

Den store københavnske restaurantkæde og cateringvirksomhed Cofoco vil nu sprede sig med en ny landsdækkende restaurantkæde. Målet er otte-ti restauranter på to år.

Foto: Linda Johansen

Der er gang i gryderne hos folkene bag det københavnske madimperium Cofoco, der ud over en lang række prisvenlige restauranter også driver en større cateringvirksomhed.

Ifølge Børsen vil grundlæggeren Torben Klitbo sammen med de to medejere August Lund og Thomas Rudbeck i foråret åbne de første to restauranter i en ny landsdækkende kæde, kaldet Italy.

"I hovedstaden er der mange restauratører, der gør det godt, men uden for København er konkurrencen ikke særlig stor. Det findes undtagelser, men bredde og kvalitet til overkommelige priser mangler i provinsen, og det potentiale vil vi gerne udnytte," siger August Lund til Børsen. Han ejer sammen med Torben Klitbo 90 pct. af den nye restaurantsatsning.

Kæden har ifølge avisen kig på 20 lokationer i de største danske byer, hvor det er tanken, at restauranter i Italiy-kæden kan startes op.

Danske kvalitetskæder erobrer terræn

Irma vil fordoble økologien

Stordrift og oplevelser rykker hos restauranter

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier