FødevareWatch

Tulip Ltd skærer 78 jobs fra

Danish Crowns britiske datterselskab Tulip Ltd fyrer 78 fabriksmedarbejdere, mens en rival siger farvel til næsten dobbelt så mange. I begge tilfælde ligger en stor detailkoncerns problemer til grund for fyringerne.

Foto: Morten Fauerby

To britiske svinekødsproducenter står overfor markante fyringer ved fabrikker i landet.

Det skriver branchemediet Food Manufacture.

Tulip Ltd., der er datterselskab til danske Danish Crown og hører under divisionen DC Foods, har planer om at skille sig af med 78 medarbejdere ved sin fabrik i byen Tipton, hvor man producerer pålæg, og hakket og helt svinekød til supermarkeder og food service-industrien.

Nyheden kommer få dage efter, at konkurrenten Karro Food Group annoncerede, at man vil tage afsked med omkring 150 fabriksansatte.

I begge tilfælde skulle fyringerne bunde i, at svinekødsproducenterne har set en markant nedgang i handelen med den pressede detailkæmpe Tesco, skriver Food Manufacture med henvisning til historier fra unavngivne, ’lokale medier’.

Tulip Ltd. bekræfter overfor branchemediet, at man har indledt forhandlinger med medarbejderne, efter man har mistet ”betydelig volumen fra en kunde”.

Tulip Ltd. er et selvstændigt datterselskab under DC Foods, som er søsterselskab til danske Tulip Food Company, der sælger sine produkter i omkring 100 lande verden over og ligesom moderkoncernen, Danish Crown, har hovedsæde i den østjyske by Randers.

Tulip satser stort på eksport

Tulip køber kendt pølse-forretning

Ny Tulip-investering skal skabe 45 job

Tulip kaster millioner i ny fabrik

Tulip lukker engelsk fabrik og fyrer 200

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier