FødevareWatch

Russisk detailflagskib stormer frem

De økonomiske kvaler i Rusland ser ikke ud til at røre landets største dagligvarekæde, PJSC Magnit, som netop har aflagt yderst positive salgstal.

Foto: Colourbox

Ruslands største detailkæde, PJSC Magnit, går imod de generelle økonomiske tendenser i Rusland og præsenterer fremragende salgstal for december.

Det skriver Bloomberg.

Mens inflationen raser derudaf i Rusland, så har PJSC Magnit haft held med at lokke flere forbrugere ind i sine discountsupermarkeder i julemåneden.

Omsætningen for måneden endte således på 87,4 mia. rubler eller 8,85 mia. kr., hvilket er hele 37 pct. mere end i december 2013. Det dækker samtidig over den største månedlige salgsvækst siden februar 2012.

”Magnits øgede vækst kommer som en overraskelse, fordi investorerne var bekymrede for, at den russiske forbruger efterspørgsel ville blive mindre pga. prisinflationen. Men selskabet var stadigvæk i stand til at bruge sin indkøbskraft overfor leverandørerne til at tilbyde attraktive priser til kunderne,” udtaler den russiske analytiker Marat Ibragimov fra BSC Financial Group til Bloomberg.

Fortsat dystre udsigter for det russiske ølmarked

Danske svinebønder tjener kassen i Rusland

Unilever satser stadig på Rusland

Fødevareforskere frygter følger af Ruslandskonflikt

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier