FødevareWatch

Avis: Marks & Spencer-topchef under pres

Den britiske detailkoncern Marks & Spencer's topchef har store udfordringer på salgsfronten.

Foto: PR

Det store britiske detailhandelsselskab Marks & Spencer har endnu en gang skuffet med sine salgstal, og det sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt topchefen Marc Bolland er den rette til at lede firmaet.

Det skriver The Telegraph.

"Det handler ikke bare om vækst. Så misforstås prioriteterne. Det vil være en afvejning mellem salg og bruttomargin. Det vil vi gøre på kvartalsbasis," udtaler Marc Bolland ifølge avisen.

Bolland fastholder, at han er den rette på posten, men aktionærer er i stigende grad utilfredse. Efter salgstallenes offentliggørelse faldt aktien torsdag 3,5 pct.

Topchefen har lavet udskiftninger i ledelsen og sat et øget fokus på stil og kvalitet, hvilket kunderne har efterspurgt. Dog har det ikke hjulpet på salget.

I stedet kan Marks & Spencer se sig nødsaget til at lukke nogle af sine forretninger, hvilket så småt allerede er igangsat. Desuden har Bolland annonceret, at der ikke vil blive åbnet flere butikker i Storbritannien for generelle varer.

Topchefen nedtoner over for The Telegraph omfanget af virksomhedens udfordringer og peger på, at firmaets fortsat ser vækst i sin madafdeling.

Marks & Spencer forbedrer indtjeningen 

 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier